Majoneesi ja sitruuna-tillimajoneesi
Hiidenuhman keittiössä
Hiidenuhman keittiössä
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 2 keltuaista (tai 1 kokonainen kananmuna sauvasekoittajaa käyttäessäsi)
  • 2 dl rypsiöljyä tai muuta miedon makuista kasvisöljyä (ei oliiviöljyä)
  • 1 rkl valkoviinietikkaa tai 1,5 rkl sitruunan mehua
  • 2 tl Dijon-sinappia
  • suolaa ja valkopippuria
  • 1,5 dl majoneesia
  • 0,5 sitruunan kuoriraaste
  • 0,5 dl tilliä hienonnettuna
  • 1 rkl sitruunan mehua
  • suolaa ja mustapippuria

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.