H. a. l. o. w. e. n. -. t. u. m. p. ä. s. k. i. v. j. r. h. M. ,. ö. y. A. U. K. O. S. T. I. R. 1. ¾. d. 0. g. 5. &. V. L. 2. Ä. P. 7. 3. (. ). Y. J. d l. t l
) Olen sen muistanut ja nyt tuli sopiva hetki testatakin sitä, kun oli tulossa vieraita. Tässäpä teille vaihteeksi makeaakinmakeampaaäklömakeaa, olkaa hyvät
K. i. r. p. e. ä. n. m. a. k. u. s. t. h. o. g. j. O. l. v. d. y. V. J. ,. M. 1. ½. 2. F. S. L. T. 3. A. 5. -. 0. B. c. b. f. /. I. '. w. P. W. z. g. d l
Jamakeaa. Ja kyllä kesän ensimmäinen mustikkapiirakka on aina se paras. Mustikat ovat lempparimarjojani, ja syön niitä päivittän rahkan tai jugurtin seassa
M. a. k. e. m. p. i. j. u. s. t. l. v. o. n. h. r. H. ä. y. ,. J. -. ö. T. d. C. =. N. ). S. g. (. 3. 1. /. 2. 4. 5. 0. f. L. A. K. P. 7. Ä. ) l. k p. g h. d l
Viimeisimpänä kokeiluna asettelin voitaikinalevystä leikatuille paloille viipaleen hyvää vuohenjuustoa, paistoin kunnes juusto sai väriä ja taikina kypsyi ja lopuksi lusikoin reilun nokareen makeaa paprikahilloa päälle
T. u. l. i. p. a. h. n. s. t. e. m. d. ä. k. o. b. f. -. r. S. v. j. ,. y. E. g. ö. N. J. O. C. P. c. (. ). M. K. H. L. B. 2. 5. 0. 1. 3. 9. 7. I. 4. A. V. t l. r k. d l. c m
Tämä kokeilemani nyhtöpossun ohje oli juuri oikeanlainen, tarpeeksi makea, hieman itämaiseen vivahtava ja oikeastaan täysin sama kuin À la gourmande- blogin, mutta lisäsin lihalientä ja vähensin hiukan raaka-aineiden määriä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.