Silloin kun ostan, teen joko uunimakkaraa tai makkarakastiketta. Maistoin makkaraa ja uskaltaisin väittää että makkara ei enää maistu samalta kuin ennen
Paista makkarat ja sipuli ruskeiksi. Kuumenna kattilassa loppu rasva ja lisää jauhot. Ruskista jauhoja koko ajan sekoittaen, kunnes ne ovat piparkakun värisiä
lisäksi tuorepastasta voit tietenkin tehdä kaikkia tuttujakuivapastoja. Kun olet kerran syönyt hyvää tuorepastaa, niin sitä kertakaikkiaan haluaa vaan lisää
Tässä oma versioni suomalaisen kotiruoan ytimestä ja siitä rakkaasta "vihanneksestamme" makkarasta. Itse valitsin lihaisan kotimaisen grillimakkaran luonnonsuolikuoressa, mutta jätettäköön nyt merkki ja malli kertomatta
L. a. s. g. n. e. o. t. u. k. i. m. p. l. v. r. ä. h. j. ö. y. d. M. ,. T. B. H. J. (. ). S. R. 4. 0. -. 1. 3. 2. b. c. 5. P. +. K. z. N. V. Y. 8. A. F. C. I. W. a L. d l. t l
Nämä ainekset löytyvät lähikaupasta ja ovat moniin muihin raaka-aineisiin verrattuna lähes ilmaisia, ja lopputuloksena saat aitoa italialaista tuorepastaa
4. -. 5. a. n. o. s. t. V. l. m. i. u. k. e. 3. 0. ½. p. (. à. 8. g. ). H. K. S. r. ä. y. j. 1. Ö. h. T. d. P. L. R. v. ö. ,. A. M. O. 2. i l. g ). d l
vehnäjauhoista, kananmunista ja vedestä. Kuulostaa melko helpolta ja sitä se onkin, kun vain jaksaa olla kärsivällinen ja aikaa pastan valmistukseen on varattu riittävästi
ta, gluteenitonta ja erinomaisen helppoa tehdä. Löysin reseptin täältä, mutta vähän selailtuani ruotsalaisia vhh-blogeja, sama reseti löytyi lähes joka blogista
FINPistän marraskuun viimeiseksi postaukseksi vielä makkarakastikkeen, koska syksyllä tein niitä jauheliha-nakkikastikeja lihapullakastike postauksia sekä tilastoista näen, että usein ihmiset etsivät niitä ohjeita
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.