Olen mielettömän laiska niitä tekemään ja jopa mielettömän huono ottamaan vaikka salaattia lautaselle, jossain lounaspaikassa (no, koska ne ei kyllä herätä useimmiten ruokahalua)
HYVÄÄ JUHANNUSVIIKKOA. Uudet perunat ja silli ovat itseoikeutettu alkuruoka monessa Juhannuspöydässä. Kaikille ne eivät kuitenkaan uppoa ja ajattelinkin, että tämä on hyvä aika postata myös kilpailevaksi vinkiksi enemmän Italian suunnasta vaikutteita saanut helppo alkupala, jonka bongasin viime viikolla Maku-lehden IG
Siinä ei pelkästään kerrota aamupalasta, vaikka toki siihen sopivia reseptejä onkin paljon. Karita Tykän kirja Hyvä huomenta- Raakaruokaa ihaniin hetkiin on ihanan raikkaan värinen
Ruoaksi mieheni tekemää, hieman tuunattua, tulista makkarakeittoa, nam. Heippa. Tänään oli siivouspäivä. Ikkunoita en jaksanut vielä pestä, jääköön keväämmälle
Tällä ohjeella valmistat perinteisen ja nopean makkarakeiton. Ohjeesta tulee 6 annosta. Makkarakeitto. 500g makkaraa tai lenkkiä 800g perunoita3 isoa porkkanaa1 lanttu1 pieni purjo 2dl paseerattua tomaattia2 laakerinlehteä lihalientä suolaapippuriapersiljaa Kuullota kattilassa hienonnettuja kasviksia hetki
Ohje on koottu niistä aineksista, mitä kaapista löytyi. )Ainekset. 4 annosta*1 l vettä*1 lihaliemikuutio*2-4 porkkanaa*4-6 perunaa*1 sipuli*1 ps pakastevihanneskuutioita*1 tlk 3 juuston kemaa*persiljaaValmistus
Harmitus sentään, vaikka tottahan toki. Olen taas päättänyt alkaa kuihdutulaarille. (laihdutuskuurille). Jos edes muutaman kesäkilon saisi karistettua pois
Vaikka Marokon suunnalla ja Pohjois-Afrikassa. Tästähän voisi ideoida vaikka mitä nimimuunnoksia. Vaikkakin ”pienellä” omanlaisellani kauhanjäljellä twistattuna
Tiedättekö mitä. Sen jälkeen kun aloin vähentää valkoisen sokerin käyttöä ja tekemään enemmän raakakakkuja ja muita sokerittomia herkullisuuksia niin olen syönyt jotain herkkua joka päivä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.