600 g puikulaperunoita. 600 g puikulaperunoita. Sähköllä toimiva haudutuspatani pääsi taas käyttöön. Kokeilin amerikkalaiselta sivustolta löytämääni reseptiä
Maksakastikkeeseen kannattaa käyttää mahdollisimman tuoretta maksaa. Kastikkeeseen kannattaa valita ennemmin naudan- kuin sian maksaa, sillä se ei haise/maistu niin pistävältä
Annostele perunoita lämpimille. ajoin kotona syömme, maksaa kermaisessa sipulikastikkeessa. Maksana käytin tässä villisian maksaa mutta voit korvata sen
Kotikutoisesti tuunattuna ne maistuvat kuitenkin myös nirsommille teineille ja ovat myös ravintoarvoltaan toista luokkaa kuin teollinen maksalaatikko, joka hädin tuskin muistuttaa sisältävänsä maksaa
Paista perunoita oliiviöljyssä pannulla leikkauspinta alaspäin kunnes perunat ovat kullanruskeita. 600 g eilisiä keitettyjä uusia perunoita halkaistuina
A. r. g. h. K. u. n. o. y. k. s. i. e. t. a. p. ä. ,. T. l. d. M. m. v. ö. j. c. I. -. f. F. N. R. L. b. C. ". '. w. 8. (. ). 1. 0. 5. 4. 2. P. J. S. B. n g. m m
O. l. i. p. a. s. t. ä. n. j. o. y. v. k. u. h. e. ,. m. ö. T. r. f. ). I. J. H. b. c. 7. 5. 0. g. L. P. S. M. 2. 3. 1. (. B. å. d. 4. -. ½. V. K. R. N. ". F. ) l. d l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.