Coleslaw Hans Välimäen tapaan T. ä. m. n. o. h. j. e. l. ö. y. s. i. K. a. u. p. d. t. (. 1. 4. 7. 2. 0. ). ,. H. V. k. R. r. c. J. g. -. O. 5. v. S. A. I. b. d l Pikku Leijona ja puoli valtakuntaa
Rapeaa maksaa ja makeaa sipulia huru-ukkojen tapaan Mutta vaikka maksaa hauduttaisi pari tuntia, se ei ala maistua porolta. – Turha maustaa maksaa sen enempää, suola ja pippuri riittävät, Kiiski neuvoo Penan loki
Hans Välimäen vinkit kalan valmistukseenHans Välimäki nauttii kalansa yksinkertaisesti valmistettuna, mutta mausta ja lisukkeista tinkimättä Penan loki
Keväinen kääretorttu Teresa Välimäen tapaan Voit leipoa kääretortun kuorrutusta vaille valmiiksi jo edellisenä päivänä. Sitruunainen mascarponekuorrutus viimeistelee makunautinnon Ruoka.fi
Katkarapucocktail Teresa Välimäen tapaan Aloita juhla-ateria Teresa Välimäen raikkaalla katkarapucocktaililla. Parhaat juhlat kruunaa hyvä ruoka Ruoka.fi
Lihapiirakka Teresa Välimäen tapaan ”Klassinen jauhelihapiirakka on lapsuudesta tuttu. Äiti tarjoili piirakkaa keiton kaverina tai sellaisenaan väli- tai iltapalaksi Ruoka.fi
Maksaa paistina Puhdista maksa ja vedä pintakalvo varovaisesti pois. Kuivaa pinta ja aseta maksa uunipellille ritilälle kokonaisten yrtinlehtien päälle Ruoka.fi
Paistettua maksaa ja karamellisoitua sipulia Ja varsinkin muuta kuin maksaa. Joskus kuitenkin sitä onnistuu löytämään herkullisen kokonaisen palan maksaa, ja silloin se vaan on mukaan otettava À la gourmande
Maksaa kermakastikkeessa Maksakastikkeeseen kannattaa käyttää mahdollisimman tuoretta maksaa. Kastikkeeseen kannattaa valita ennemmin naudan- kuin sian maksaa, sillä se ei haise/maistu niin pistävältä PiparkakkuAkan kyökki
Paistettua maksaa ja helppo rosepippurikastikeMaksaa kuitenkin kannattaa silloin tällöin syödä muodossa tai toisessa sillä maksan ravintoarvot ovat erittäin hyvät Tinskun keittiössä ja Tyynen kaa
Venetsialaista maksaa - 400g Vasikan maksaa (naudan maksa käy myös). 400g Vasikan maksaa. (4 annosta, n. 1 tunti). - 1 rkl voita. - 2 rkl oliiviöljyä siivonen.info
Hans Välimäki, Koti keittiössä P. r. o. j. e. k. t. i. n. a. u. s. M. l. p. ä. y. m. v. T. h. d. ö. ,. K. I. H. V. 2. 0. 4. (. g. ). L. S. -. ". =. 1. J. c. E. d l Ketun keittiössä
Villisian maksaa ja toffeevoisipulia valkoherukoilla ajoin kotona syömme, maksaa kermaisessa sipulikastikkeessa. Maksana käytin tässä villisian maksaa mutta voit korvata sen Herkkusuun lautasella
Teresa Välimäen vihersmoothie Vihersmoothie on loistava koko perheen aamu- ja välipala. 1. Halkaise avokado, poista kivi ja lusikoi hedelmäliha tehosekoittimen kannuun Ruoka.fi
Teresa Välimäen nerokas peltiruoka on helpointa ikinä: ”Syön tätä useana päivänä viikossa”www.iltalehti.fi
Tähtikokki Hans Välimäki ylistää anopin sillireseptiä: ”Kesäruokien kunkku maistuu uusien perunoiden kanssa”kotiliesi.fi
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.