Jauhemaksapihvit (sisäelin kategoriasta löytyy monia ohjeita) ovat ehdottomasti meillä tykätyin maksaruoka, mutta silloin tällöin tulee tehtyä jonkinlaista maksakastikettakin
Tykkään maksasta ja erityisesti Äiti-kullan tekemä maksakastike on mieleeni. Minusta tämä omakin tekeleeni onnistui oikein hyvin ja siitä tuli edullinen sekä maukas ateria
Juuri ennenkuin se alkaa kiehua, sekoita siihen sitruunamehu ja sekoita hyvin. Anna rahkan valua noin tunti, kerää sitten kankaan kulmat ja purista rahka palloksi
Niiden jauhomainen koostumus inhottaa joitakin – jajuuri sitä mössöisyyttä minä rakastan. Lähes kiljahdin riemusta huomattuani, että Hesarin parin viikon takainen ruokaliite on täynnä papureseptejä
Huomenta ja hyvää tätä viikkoa. Kyl se vaan tekee hyvää, vaikka eka ajatus herätessä on että ei saamari ei jaksa mut ihmeen hyvin sitä on vaan jaksettu
" Mutta tummaa leivontaan käyttämääsi kaakaojauhetta löytyy vielä. "Juu, kyllä. Tätä simppeliä kaakaojauheseosta kantsii tehdä pieni purnukallinen valmiiksi kaappiin, jotta ei tarvi alkaa joka kerta erikseen mittailemaan
Juu, valkosipuli on ihan parasta ja mä varmaan haisen aikaslailla tänään. Tällä viikolla ruokavalioon tuli siis kasvikset ja söinkin lounaaksi sunnuntailta jäänyttä nyhtökanaa ja siihen otin punakaalia kylkeen
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.