Milloin viimeksi teit vanhan ajan makkarakastikkeen. Pohjoisen makuja lautasella eli jokseenkin täydelliset lihapullat porosta, puolukalla ja konjakilla paranneltu ruskeakastike ja kunnon muussi
Ylikypsälle possulle en erikseen nyt kirjoita reseptiä, koska niitä on jo netti pullollaan, emkä rehellisesti sanottuna edes muista, mitä tuohon possuun sujahti
Omat ensimäiset mielikuvat liittyvät kotona äidin kanssa leipomiseen, tiettyihin sunnuntai aterioihin – uunissa pitkään hautuneisiin patoihin, itse tehtyihin rieskoihin, joitaleivinuunissa paistettiin ja kieli pitkällä odotettiin koska niitä uskaltaisi haukata ettei kieli palaisi
Voisinkohan siis adaptoida itselleni joitakin muitakin uusia, maailmalta löydettyjä, perinteitä. Tämänkin perinteisen ruokalajin olisi saanut myös päivittää, mutta mä ajattelin ettei se ole tän (ja mun) kohdalla tarpeen
D. u. k. a. h. o. n. e. g. y. p. t. i. l. ä. m. s. ,. j. ö. N. r. d. -. v. (. ). M. –. E. B. . 2. 5. 0. b. 1. ½. /. ¼. +. L. ’. C. P. A. V. R. Y. K. S. c. G. f. w. z. W. x. T. d l
molemmilta puolilta muutama minuutti, kunnes ne ovat rapeita. Thai-ruoka on monesti mausteista mutta kun voimakkaan makuiset kastikkeet tarjotaan riisin ja tuoreiden tai pikapaistettujen vihannesten kanssa, tulee kokonaisuudesta tasapainoinen
O. s. u. i. p. a. H. e. r. n. o. k. -. t. V. v. y. m. ,. j. l. ä. h. K. S. T. ö. U. E. A. I. M. P. (. 2. ). 1. g. /. f. 3. d. ". J. L. R. N. b. c. B. C. 4. 5. 0. 6. k g. d l
Oulussa Hagia Sofia tarjoaa erinomaista turkkilaista ruokaa niin lounaalla kuin iltaisinkin, sen herkkujen äärellä olen Oulussa asuessani mieltynyt turkkilaiseen keittiöön
Olin oikeastaan etsiskellytkin sellaista, sillä olen kovasti ihastunut lähi-idän pikkunaposteltaviin, eli mezeihin, ja muutenkin alueen ruoat kiinnostavat
Etiopiasta kotoisin oleva opettaja vakuutteli, että tuotoksemme olivat autenttisen makuisia tai ainakin niin autenttisia kuin pääasiassa suomalaisista raaka-aineista on mahdollista saada
Possun kaveriksi tein Kotivinkin ohjeella salaattia. Tämä thaimaalainen salaatti valmistetaan alkuperäisreseptissä vihreästä keittopapaijasta ja tässä Suomi-versiossa papaija on korvattu kaalilla
Jälkiruuat eioleoikein koskaan olleet mun juttu, mutta tällä kertaa muistin sentään ostaa jotain. Näitä aterioita ollaan sitten yritetty vuosien varrella kopioida netistä, lehdistä ja keittokirjoistalöytyneiden reseptien avulla
Hienonna puolet kapriksista ja lisää keittoon. Talvikauden lähestyessä loppuaan (ainakin , kun katsoo ikkunasta vähenevän lumen määrää) tänä viikonloppuna oli viimeinen ajankohta valmistaa pikkuneidin syntymämaan kansallisruokaa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.