Kuusenkerkkäsiirappi on todellista villiruokaa jalostettuna. Hieman pihkainen hieno maku ja esimerkiksi kuusenkerkkäsiirappi on kokeilemisen arvoinen herkku
Aasian - tuotteilla. (Santa Marian tuotteet saatu yhteistyönä) Hyvään perusruokaan ei tarvita monimutkaisia vaiheita, vaan nopeasti kypsyvän lihan joukkoon tuodaan erilaisia makuja, jolla saadaan vivahteita sekä vaihtelua
- Tämä ohje napattu Doron kakuista, mutta samanlaisia ja hieman muunneltuja on netti pullollaan. Kuusenkerkkäsiirappi (4-5 dl). 4-5 dl sokeria. Keitä kerkkiä vedessä 2-3 tuntia. ) 4-5 dl. 4-5 dl sokeria
Jos koet samoja ongelmia kokeile speltti- tattari-, tai gluteenitonta riisipastaa. Tämä kyseinen Sophia Lorenin salaatti taisi olla jossain Anna-lehden ruokasivuilla, kun olin jotain 15-vuotias. 5-6 kerää nauhamaista tagliatelle-pastaa (toimii myös muiden pasta-lajien kanssa, käytin tällä kertaa penne-spelttipastaa n. 2-3 kynttä valkosipulia. Sophia Loren on saanut Oscar-palkinnon vuonna 1960 ja kunnia-Oscarin vuonna 1991. italialainen salaatti, kesä, kesäsalaatti, salaatti, sophia loren 5-6 kerää nauhamaista tagliatelle-pastaa (toimii myös muiden pasta-lajien kanssa, käytin tällä kertaa penne-spelttipastaa n. 2-3 kynttä valkosipulia
Nykyään toki hieman poikkeavien raaka-aine valintojen mukaan kuin mitä esimerkiksi lapsuudessa. Nykyään annan raaka-aineen laadun loistaa ja sitä myöten myös päätön sokerin ja vehnän kulutus on laskenut kuin huomaamatta nollaan
-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. D. u. k. a. h. o. n. e. g. y. p. t. i. l. ä. m. s. ,. j. ö. N. r. d. v. (. ). M. –. E. B. . 2. 5. 0. b. 1. ½. /. ¼. +. L. ’. C. P. A. V. R. Y. K. S. c. G. f. w. z. W. x. T. d l
Pulleakätisenä apukokkina toimi tällä kertaa neiti 4-v, kuten kuvistakin näkyy. Näin tammikuisten paukkupakkasten aikaan on kiva tarjota vieraille suppilovahveropiirakkaa
Kuusenkerkkäsiirappia voi käyttää myös esimerkiksi muihin juomiin ja teehen, jogurttiin, jälkiruokiin, paahtoleipään sekä lettujen päällä normaalin siirapin tapaan tuomaan makeutta
Hyvässä arki-illan ateriassa on niin paljon makuja, että sen keveyttä ei edes huomaa. Aasialaisten mausteiden pyhä kolminaisuus korianteri, valkosipuli ja chili toimivat näissäkin jauheliha-salaatti-nyyteissä makupohjana
Thai-ruoka on monesti mausteista mutta kun voimakkaan makuiset kastikkeet tarjotaan riisin ja tuoreiden tai pikapaistettujen vihannesten kanssa, tulee kokonaisuudesta tasapainoinen
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.