Maltaalla ryyditetty joululimppu – Malted Christmas Bread
Silkosta rukiiseen
Silkosta rukiiseen
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 5 dl piimää
  • 50 g tuorehiivaa
  • 1 dl siirappia
  • 1/2 rkl suolaa
  • 1/2 rkl fenkolinsiemeniä
  • 1/2 rkl
  • 1/2 rkl pomeranssinkuorta
  • 1 dl
  • 4 dl ruisjauhoja
  • 8 dl vehnäjauhoja
  • 1/2 dl vettä
  • 1/2 dl siirappia
  • 45 minuuttia Vaivaa taikinaa hetki työtasolla ja leikkaa se
  • 30 minuuttia Pistele limput haarukalla ja voitele pinta
  • 40 minuuttia Voitele limppujen pinta vielä kahdesti paiston
  • 5 dl
  • 1 dl
  • 1 dl
  • 4 dl
  • 8 dl
  • 1/2 dl
  • 1/2 dl
  • 45 minutes until doubled. Flip the

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.