Viikonloppu alkoi häämöttää ja edessä olisi yksi aamuvuoro ja sitten reilu viikko vapaata. Saa ihan rauhassa suunnitella ja leipoa ravintolapäivää varten
Noudatin kolmea eri lähteistä poimimaani niksiä, joten jaan ne tässä myös teidän kanssanne. Pohja. Lisää puolet sokerista pienissä erissä koko ajan vatkaten
Vatkaa vaniljakastike, lisää tuorejuusto, passionhillo, passionkastike, sekä passionin hedelmäliha. Halusin tästä voimakkaasti passionin makuisen, joten täytteessä ja kiilteessä on sitä paljon ja monessa muodossa
Johtuneisko siitä, että käytin passionkastiketta passionhedelmien sijasta. Useampana vuonna on ollut pakko tehdä itse simaa, ja aina sitä on tullut tehtyä aivan liikaa
Kuumenna mehut japassionkastike kattilassa, liuota liotetut liivatteet sekaan. Ja koska vietimmä ystävien luona sitä tänä vuonna, oli oletus sieltä päin myös ,että kyllähän sinä makean hoidat
Kuumenna mehut japassionkastike kattilassa, liuota liotetut liivatteet sekaan. Kakku oli normi sokerikakkupohja, välissä jokinaika sitten tehtyä raikasta moussea, jota jatkoinvaniljakastikkeellaja kermalla vielä
Meitä odotti saunallinen sviitti ja huoneeseen päästyä meille oli yllätystä yllätykisen perään. Kaunis kukkakimppu, kuohuvaa ja suolaista sekä makeaa syötävää
kuva alla), sisäfilepihvi sekä lopulta nautimme suklaakohokasta japassionkastiketta. Joulu vierähti trooppisissa tunnelmissa Dominikaanisessa tasavallassa maistellen paikallisia, jos ei nyt varsinaisesti herkkuja niin ainakin tuttuja, mutta onneksi myös vähän vieraampiakin makuja
mutta itse kokeilin nyt passionkastiketta. Olin ajatellut jo pitkään kokeilla tehdä itse jäätelölle vohveleita, joissa voisi tarjoilla omatekemää jäätelöä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.