-. -. -. -. -. -. -. -. J. o. s. t. a. i. n. y. ä. v. l. e. p. k. m. u. j. h. E. r. ,. K. ö. d. I. f. S. N. c. A. O. M. 6. 0. L. (. 4. ). 1. /. 2. g. 3. P. H. V. T. k p. c m. t l. r k
Tämä kakku oli ihan ok, mutta kuorrutuksen tekisin jatkossa toisin. Kakku itsessään oli mukavan mehevää ja maistui sopivan mustikkaiselta, eikä tämän tekeminen ollut kovinkaan vaikeaa
Se sopii mainiosti myöstäytekakkupohjaksi, leikkaa kääretorttupohja kahtia ja täytä. Nämä ohjeet (paitsi gluteeniton kääretorttupohja) kopion suoraan Kinuskikissan sivuilta
Ohje on napattu Glorian Ruoka & Viini-lehdestäja pienennelty taas Hippiblogin mittakaavaan. Tätä juustokakkujen legendaa olen halunnut testata pitkään ja pääsiäisbrunssin ja vikan vapaapäivän kunniaksi päätin kokeilla
agar agar -jauhetta. Mustikkajauhe toi mousseen kauniin värin lisäksi myös mustikan marjaisen maun. Pidän eniten tällaisesta naked cake koristelutyylistä, jossa kakun reunat jäävät paljaiksi
-. -. -. -. -. -. - l. H. e. i. p. M. a. t. o. s. u. k. l. m. v. n. h. r. ö. d. ä. j. T. y. ,. O. 5. 2. 3. 0. g. ½. (. ). 1. 7. /. S. 4. c. L. V. K. 6. 8. I. N. A. J. D. d l
-. -. -. -. -. -. -. U. u. s. i. v. o. n. a. l. k. t. ä. H. r. j. h. d. e. p. y. ö. m. K. ,. J. M. b. g. 2. 0. 1. V. T. O. I. E. A. S. x. c. N. ). 4. P. ". R. *. F. f. 3. w. G. q. (. '. B. Y
Kurkkaa Linda Lomelinon ihanat kuvat - jacupcake resepti täältä. Juhannuksen kahvipöytään katettiin tänä vuonna vadelma-limejuustokakkujaraparperi-kuppikakkuja - ja tuoreita vadelmia, mansikoita ja kirsikoita
-. -. -. T. ä. m. n. o. h. j. e. a. p. s. i. k. r. t. A. u. (. J. l. &. y. c. P. ). ö. ,. M. v. B. b. C. f. 5. d. 2. 1. /. 0. g. 3. 4. K. 7. V. S. L. 6. N. 8. d l. t l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.