Marenkia voi maustaa ja värjätä tarpeen mukaan. Makea, rapea ja lopussa sitkeä, ihana marenki. Wiltonin aromeja käyttäessä kannattaa olla tarkkana, ne ovat todella voimakkaita ja pari pientä tippaa maustaa tehokkaasti yhden erän marenkia
S. i. t. ä. a. s. k. u. n. e. h. o. l. p. -. v. j. y. d. m. ö. O. ,. N. r. f. M. T. 1. 2. E. H. 0. /. K. D. P. I. (. ). c. 7. 5. g. L. R. 4. V. J. A. d l. t l
Tänä keväänä on mango nostanut suosiotaan keittiössäni ja olenkin tehnyt vähän erilaisilla aineilla kokeillen mikä olisi tähän kakkuun paras yhdistelmä
Valmistin tätä mieheni mummon tupaantulijaisiinja tämä onnistui täydellisesti. Laseina käytin prismasta ostamia muovisia viinilasejaja olivat tähän hommaan mitä mainioimmat
Vappua vietimme perinteisesti naapurien seurassa, ja jälkkäripuoli on aina ollut minun heiniä. Ajattelin myös jotain pientä ja raikasta näiden rinnalle
Mangoaja tahmeaa riisiä. Viime aikoina olen tehnyt suolaisia postauksia enemmän kuin normaalisti, paprikoita, jauhelihalettuja, rieskaa, nokkosenleipää, avokado leipää
Ihan hauskan makuisia pikkuherkkuja olivat vaikken itse tykkää hirveästi syödä marenkia pelkiltään. Löysin Pinterestin syövereistä kuvia joissa marenkien sisälle oli piilotettu tällä tavalla pieniä suklaahippuja
Marenkipohja. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja lisää vähitellen sokeri joukkoon. Anna pohjan jähtyä kunnolla ennen täyttämistä, pohjan voi valmistaa jo etukäteen vaikka edellisenä päivänä tai muutamaa päivää aikaisemmin
Viime viikolla törmäsin sattumalta juustohyllyllä arkisia ruokaostoksia tehdessäni uuteen mangon makuiseen tuorejuustoon ja kesäkuntoon -projektini unohtui sillä silmän räpäyksellä, kun mieleni täyttyi ideoilla sen hyödyntämisestä kesäisissä leivonnaisissa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.