Olen todella huono syömään kasviksia ja hedelmiä suositusten mukaisen määrän verran. Tuorepuristetun mehun muodossa, saan kevyesti jopa enemmänkin kuin on tarvis
U. u. s. i. v. o. n. e. r. ä. h. t. y. k. l. m. p. a. j. K. d. ,. g. ö. J. I. V. 7. -. (. ). T. E. 1. 5. S. L. c. F. f. b. O. H. w. 4. 6. 2. 3. *. 0. Ä. A. M. d l
Suositut tekstit. Kehon emäksisyyttä ja happamuutta lisäävät ruoka-aineet. Tähän listaan olen joskus aikaisemminkin tutustunut, mutta laitetaanpa tännekin niin ei pääse unhoittuun
Sitruunagranita, Appelsiinisorbet ja PunaherukkasorbetSorbetin perusohje 1. 1 l mehua / sosetta (marja tai hedelmä)3 dl sokerilientä200 g glukoosiaJos kyseessä on todella hapokas marja tai hedelmä ( lime, sitruuna, passion, karpalo, tyrni), vähennä mehun / soseen osuutta ja lisää sokerilientä
Vaivaamaton, maukas ja rapeakuorinen pataleipä valmistuu helposti viikonlopun aamiaispöytään. Ainekset sekoitetaan keskenään ja taikinan annetaan levätä huoneenlämmössä vähintään 12 tunnin ajan
* * *. For English please see here. Lokakuu on suuressa maailmassa näköjään suurten kieltäymysten aikaa. On tupakanpolton lopettamiseen kannustavaa Stoptoberia ja tipattomaan kehoittavaa Sober Octoberia
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.