Mansikka-raparperipiirakka
Delibella
Delibella
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 100 g voita
  • 2.5 dl vehnäjauhoja
  • 2 -3 rkl vettä
  • 1 dl vettä
  • 1/2 dl sokeria
  • 2 isoa raparperinvartta
  • 3 rkl perunajauhoja
  • 1/2 dl kylmää vettä
  • 1 tl sitruunanmehua
  • 4 dl vispikermaa
  • 1 dl sokeria
  • 200 g tuoreita mansikoita
  • 15 min Ota piirakka uunista ja poista folio tuet. Lisää raparperitäyte piirakan päälle. Paista piirakkapohjaa raparperitäytteen kanssa vielä 10 – 15 min 200 °C:ssa. Piirakan kypsyttyä ota se pois uunista ja anna sen jäähtyä.

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.