vadelmia, mansikoita, puna- ja mustaherukatkin käyvät). Tätä kakkua on tullut tehtyä jo monta kertaa, mutta huomasin tämänkin ohjeen jääneen laittamatta blogiini
Innostuin tekemään niistä nyt mutakakun täyteläisellä suklaavaahdolla. Moi. Sain appivanhemmilta karhunvadelmia ja minusta karhunvadelmat aina vaativat kaverikseen suklaata tai niistä on vähintään leivottava jotain juhlavaa
noin 1l mansikoita1 1/4dl sokeria1dl vettä3rkl Limoncelloa (alkoholittomaan versioon sitruunamehua)8-10 basilikanlehteä Keitä vettä ja sokeria kattilassa, kunnes sokeri sulaa. ) 1l mansikoita
Lempeää jogurttivaahtoa ja mansikoita (neljälle). tuoreita mansikoita. Nostele sitten lusikalla vaahtoa mansikoiden päälle ja lisää vielä yksi samanlainen kerros mansikoita ja vaahtoa
100 g mansikoita. 100 g mansikoita. Nyt nasahti kerrasta napakymppi. Tämä kakku osui siis niin täydellisesti meikäläisen makunystyröihin, että harvoin ihastun näin kovasti
mansikoita. mansikoita. Chian siemenet sisältävät paljon proteiinia ja kuitua sekä. omega-3-rasvahappoja. Nesteeseen sekoitettuna ne turpoavat ja muodostavat
250 g tuoreita mansikoita. 250 g tuoreita mansikoita. Tämän vuoden teemana on Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi tutustua suomalaiseen leivontaperinteeseen eri vuosikymmenillä
50 g mansikoita. 50 g mansikoita. Parin vuoden ajan yksi blogini suosituimmista ohjeista on ollut aivan ihana valkosuklaa-marjajuustokakku, jota meidänkin perheessä on nautittu useampaan kertaan
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.