Marenkia voi maustaa ja värjätä tarpeen mukaan. Wiltonin aromeja käyttäessä kannattaa olla tarkkana, ne ovat todella voimakkaita ja pari pientä tippaa maustaa tehokkaasti yhden erän marenkia
Italialainen marenki eroaa “tavallisesta” marengista sen kypsennystavalla. Perinteinen marenki kypsennetään uunissa kun taas italialainen versio kypsentyy kuuman sokeriliemen avulla
Moni on varmasti kuullut vegaanien maailman mullistaneista kikhernemarengeista. Joku keksi, että säilykekikherneiden liemestä saa vatkattua valkuaisvaahdon
Lauantaina kokeilin italialaista marenkia joten päätin nyt antaa mahdollisuuden sveitsiläiselle. Itse olen käyttänyt näihin suklaamarenkeihin sveitsiläistä marenkia joka valmistetaan osittain vesihauteen päällä
Näihin marenkeihin kannattaa käyttää joko italialaista marenkia tai sveitsiläistä marenkia. Molemmat marengit ovat tavallista marenkia jämäkämpiä ja niillä saa kauneimmat koristelut aikaan
Marenki ja mustikka ne yhteen soppii. Meillä on tehty mustikkapiirakkaa tänään vähän uudella tavalla. se sai ihanan makoisan ja pehmeän marengin päälleen
Tyttäreni muodostelmaluistelujoukkue viettää pian koukkuepäivää. Viimeksi tyttäreni vei joukkuepäivään kaupan marenkeja ja toiveena oli, että tällä kertaa nyyttäreihin vietäisiin suunnilleen samaa kuin viimeksi
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.