A. i. v. a. n. m. e. l. t. ö. ä. h. s. p. o. r. k. d. j. y. G. R. u. -. 5. /. 2. 0. 1. 3. T. ,. S. 8. g. ½. (. ). P. H. E. L. V. K. C. f. M. 4. B. c. w. 7. b. J. Ä. Y. D. I. N. U. O. r k. d l. t l. m i
T. y. k. ä. n. s. u. h. i. t. a. o. p. l. j. e. 9. 0. -. v. ,. r. m. M. d. J. G. R. &. V. I. g. '. P. z. A. ö. 2. (. ). 3. 5. L. /. K. 4. 1. Y. 7. c. 5 l. r k. t l. d l
Tämä jouluna en todellakaan syönyt lusikallistakaan laatikkoja, rosollia tai sienisalaattia. Kaada pannulle portviini tai madeira ja sekoittele paistojäämät pannusta kiehuvaan liemeen parin minuutin ajan
Bongasin yks päivä ihanalta kuulostavan piirakka reseptin Gluteeniton muumimamma blogista ja tarkoituksena oli, että olisin testaillut reseptin sunnuntaina ja aivan varmasti tulen sen vielä testaamaankin, mutta se ei vaan ollut tämä sunnuntai sillä täytteet lähti vähän lapasesta verrattuna alkuperäiseen
Sunnuntain päiväkaffella pitää olla tarjolla jotain hyvää, kuten vaikkapa herkkupannaria. on kätevä paistaa piirakkavuoassa - muista voidella vuoka tai vuorata
Laita ne taitettujen tortillojen sisälle, laita sinne myös juustoraaste ja jalopenot. 2 kanafilettä suikaleina, quacamolea, (itse tehdyn ohje täältä) noin 1 dl juustoraastetta (meillä emmentalia tai polaria), jalopenoja, valmista salsaa, 1 pkt tortilla-lettuja, 1/2 limeä
K. a. i. k. n. s. e. t. ä. v. j. o. h. y. -. u. Y. l. m. r. p. ,. E. V. ö. S. H. b. J. d. A. g. T. N. I. f. (. 2. /. 1. 0. ). L. 8. %. G. 7. 5. P. 3. °. C. M. g /. g ). d l. t l
V. i. m. e. v. k. o. l. a. t. u. y. ä. r. s. n. p. O. h. f. (. ,. j. ). ö. S. &. H. -. J. T. L. M. d. N. 6. g. I. c. E. C. 5. Y. U. R. A. K. Ä. F. D. P. 4. 0. 1. /. 2. 3. k g. t l. d l
Ja olisipa minulla toki näistä jotain sanottavaakin kuulkaas. Tällä kertaa sivuan kuitenkin vain pikkuisen vähähiilihydraattista ruokavaliota omakohtaiseen kokemukseen perustuen
RuisleipäTaikinan juuri edellisenä päivänä. Alusta ensin ruisjauhoja taikinaan jonkin verran. Lopuksi alustat vehnäjauhoja niin, että taikina alkaa tuntua kunnon leipätaikinalta
Kahdesta vastentahtoisesta kansasta kokoon taiteltu Belgia on tunnettu lähinnä tarpeettoman kalliilla EU-byrokratialla turvotetusta pääkaupungista, nopeista pyöräilijöistä, kammottavasta trappistioluesta, keskinkertaista tympeämmästä jalkapallosta ja lämpimistä vohveleista
ennen tarjoilua leikkaa noin 2cm siivuiksi, tökkää coktailtikku läpi ja aseta tarjolle. Oon kyllä enemmän makea tyyppi mut kyl sitä välillä voi suolaistakin kai pipertää
Halusin kuitenkin leipoa jotain ja löysin Helsingin Sanomien sivuilta kivan sämpyläreseptin. Syystä tai toisesta esimerkiksi seuraavana päivänä asiaa ei enää muista
Jääkaapissa oli sunnuntaina vaikka mitä hyvää, mutta omat ideat tuntuivat ihan tyhmiltä. Jonnan blogista löytämäni, alun perin Jokihaan palstalla kokattuja broilerivartaita olin kokeillut jo aikaisemmin
Uudeksi tai oikeastaan ei se enää hirveän uusi buumikaan ole, on noussut proteiinipitoiset tuotteet. Tämän johdosta elintarvikeala on alkanut valmistaa tuotteita, joihin on lisätty proteiineja ja/tai vähennetty hiilihydraatteja
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.