Marenkipesät täytin kermavaahdolla, jonka maustoin appelsiinicurdilla ja luomuvaniljalla. Eilisen postauksen perässä oli lupaus keksiä käyttöä limepiirakan (klik) valmistuksessa ylijääneille kananmunan valkuaisille
Rapujuhlat sujuivat sen verran railakkaissa merkeissä, että koko marengit jäivät illan pimenevinä tunteina kuitenkin täyttämättä ja syömättä, ja pirskeisiin valmistamani marenkipesät päätyivätkin juhlia seuranneella viikolla ystäväni työpaikan kahvipöytään
Tarjoile marenkipesät isojen mustaseljajäätelöpallojen ja vadelmien kanssa. Maräng med fläderblomsglass, meringue with eldflower ice cream, marenki ja mustaseljajäätelöä
Jostain kumman syystä mun on tehnyt koko viime viikon mieli marenkeja. En niistä yleensä kauheasti piittaa, mutta sain päähäni, että jos tekisi pieniä marenkikuppeja, niin nehän voisi täyttää sitten jollain vähemmän makealla
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.