Marian Herkkupöydän vinkit ylioppilasjuhliin 6+1
Marian Herkkupuoti
Marian Herkkupuoti
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 1/3 perunajauhoa, lisäksi lisään joskus vehnäjauhojen tilalle
  • 2 tl vaniljasokeria
  • 2 rkl tummaa kaakaojauhetta
  • 40 min tai kunnes pohja on
  • 200 g tuorejuustoa
  • 1 ½ dl tomusokeria
  • 4 dl kermaa
  • 200 g suklaata
  • 100 g tummaa suklaata
  • 100 g pätkistä
  • 1 ½ rkl vettä
  • 1 ½ tl liivatejauhetta
  • 200 g tuorejuustoa
  • 1 ½ dl tomusokeria
  • 4 dl kermaa
  • 200 g vadelmapyrettä
  • 3 rkl vettä
  • 3 tl liivatejauhetta
  • 5 min, jonka jälkeen lämmitä liivatevesi mikrossa 20sekunttia ja sekoita
  • 250 g voita
  • 5 dl tomusokeria
  • 2 tl vaniljasokeria
  • 2 rkl tummaa kaakaojauhetta
  • 4 rkl omenamehua
  • 1-1,2 kg, tämän kokoiseen kakkuun kuluu n.800g, mutta
  • sokerimassaa on hyvä olla reilusti, että sen saa levitettyä kauniisti kakun
  • päälle. Ylijäävän osion voit käyttää toki myöhemminkin, mikäli säilytät sen
  • ilmatiiviissä pakkauksessa tai muovipussissa.

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.