Olen kevään aikana ilokseni bongaillutkin useita kivojabroilerinsiipimarinadeja sekä -mausteseoksia eri ruokablogeista ja -lehdistä, tässäpä yksi niistä
Oikaisin Marin reseptistä pari mutkaa, tässä suurpiirteisemmän kokin versio. Bongasin Pumpkin Jam -blogista nerokkaan jälkiruoan, minipavlovat, jotka ovat kutitelleet mielessä jo melkein kuukauden päivät
Tämän perjantain päivällisen blogipurkaminen alkaa merimiestyyliin, eli jälkiruoasta. Tein silloin mansikkakohokasta ja onnistuin moukan tuurilla oikein mainiosti
AvainsanatAtlantin kala, äyriäinen, Italia, kala, kuningasrapu, rapu, risotto, ruijanpallas, ruoka. Pakastimeen olen talven aikana jälleen hamstrannut herkkulihaa jos jonkinlaista ja myös kalaa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.