Nosta vesi kiehuvaksi, lisää parsat siivilään ja laita kansi päälle. Laita parsat tarjoilulautaselle. Parsanippu odotti jääkaapissa, mutta flunssa kutitteli ja valkosipuli maistui parhaalta
Kaada vesi pois ja asettele parsat heti tarjolle tomaatin ja munan kera. Kuori parsat varoen perunankuorimaveitsellä, aloita nupun alapuolelta ja kuori alaspäin, poista varsinkin tyven säikeiset osat
T. ä. m. n. k. e. v. p. a. r. s. o. i. l. u. t. K. d. ,. h. P. ö. y. j. V. -. c. g. N. S. ". H. M. A. (. 5. ). E. F. w. O. I. 1. /. 3. ½. 2. m i. d l. r k
Myöskin parsat keitetään reilusti suolatussa vedessä vain "al dente"-kypsyyteen. Kun perunat alkavat osoittaa kiinnostusta nousta pintaan, laita parsat kiehumaan ja pannu täysille
- Pese parsat ja napsauttele niiden kovat päät pois. - Pyörittele parsat öljyseoksessa. - Parsat ovat valmiita, kun ne hieman taipuvat grillistä nostettaessa
Ihanaa, tankoparsaa saa taas edullisesti lähes kaikista kaupoista. Parsaa voi valmistaa lukemattomilla eri tavoilla ja aloitan valmistussarjan tällä helppoakin helpommalla reseptillä
Löysin kaupasta suomalaista lehtikaalia. Olen odottanut milloin sitä saa, sillä haluan käyttää sitä sen suuren kuitupitoisuuden takia, 100 g päivässä täyttää kuitujen tarpeen
Mureke on se ruoka,mitä aika useinkin tehdään(tai usein ja usein,ehkä n. kerran kk) ihan vaan siksi, kun se on niin helppo lykätä uuniin,(ja on tietysti hyvää)milloin sinällään,milloin pekonilla peitettynä,milloin täytettynä,ilman lisukkeita tai lisukkeiden kanssa,kuten tässä sipulin ja omenan
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.