Hyväkin ruoka-annos jää vaisuksi ilman kunnon lisukkeita. Tässä näin laiskan lauantaiaamun kunniaksi oivallinen resepti, joka sopii lisäkkeeksi moneen annokseen
Leikkaa punasipulit niin ohuiksi renkaiksi kuin vain osaat. Tässä helppo, mutta ennen kaikkea herkullinen lisukevinkki liha- ja kanaruokien kaveriksi, toimii mainiosti myös hampurilaisen välissä
Kuori ja leikkaa punasipulit suikaleiksi ja laita ne ilmatiiviiseen purkkiin. Nämä on sairaanhyviä. Pakko pitää täysi purkki koko kesän jääkaapissa jotta voin laittaa leivälle, salaatin sekaan tai nauttia raputartarin ja ruisnapin kera
Marinoitu punasipuli on helppo ja nopea herkku, joka sopii lisukkeeksi moneen. Meillä sipuli oli osana salaatti buffettia, mutta voit tehdä näitä myös esimerkiksi burgerin väliin tai vaikka lihan kaveriksi nyt pääsiäisenä
Marinoitu punasipuli maustaa salaatit ja sopii erilaisten liha- ja makkaruokien lisäkkeeksi. Punasipuli viimeistelee myös hodarit, sämpylät ja voileivät
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.