Marinoidut punasipulit ja hunajapiklatut kantarellit COPYCAT savulohisalaattiin
Paleokeittiö
Paleokeittiö
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 1 punasipuli siivutettuna
  • 1 dl öljyä
  • ½ dl vaaleaa viinietikkaa
  • 1 tl hunajaa
  • mausteeksi suolaa ja rouhittua mustapippuria
  • ~100 g pieniä kantarelleja (isommat paloiteltuna)
  • 1 ½ dl vettä
  • ½ dl vaaleaa etikkaa
  • ½ dl hunajaa
  • 1 pienehkö laakerinlehti
  • 5 kokonaista maustepippuria
  • 1 pienehkö tähtianis
  • tuoretta timjamia (~10 cm:n pituinen varsi tai kuivattua)
  • hieman suolaa

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.