Marinoidutpunasipulit. Hampurilainen, kaikkien grilliruokien kanta-emo ja äiti. Eikä suotta, lukuisat maistuvat vaihtoehdot, ajan trendeihin mukautuvat täytteet
Kuori ja leikkaa punasipulit suikaleiksi ja laita ne ilmatiiviiseen purkkiin. Pakko pitää täysi purkki koko kesän jääkaapissa jotta voin laittaa leivälle, salaatin sekaan tai nauttia raputartarin ja ruisnapin kera
Tiesin että hodarisämpylät ja savustettu hirvi todellakin kaipaavat sipulia, ja oikeassa olin. Sekoita marinadin aineet keskenään, ja sekoita sipuleiden joukkoon
Kohtalaisen ruokaisa ja täyttävä savulohisalaatti. Kananmunaa ja savustettua lohta. Savulohta, riisiä, kananmunia ja maustettu voi-sitruunakastikkeella
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.