Olen törmännyt kukkakaali wingsit kuviin ja resepteihin nyt jo niin moneen otteeseen somessa kuin ruokablogeissa, että tässä lienee uusi trendiherkku sitten smoothiebowlien, siemennäkkärin ja lehtikaalisipsien
Lisää kukkakaalin joukkoon muna ja juusroraaste, sekoita. Täyte vaihtoehtoja. Sekoita kukkakaali pieneksi muruksi sauvasekoittimella tai tehosekoittimessa
Tuli tilanne elämässä, kun piti pohtia, miten saisin päivittäin käytettyä kurkumaa ja inkivääriä. Resepti muistuttaa läheisesti intialaista kanaa korma, mutta koska maitotuotteet ovat nyt kiellettyjen listalla tukkoisuuden vuoksi, jätin sen pois ja käytin kookoskermaa
N. a. n. -. l. e. i. p. ä. o. h. ,. j. s. t. y. d. m. k. r. u. U. c. v. E. g. A. ö. J. (. ). T. 1. 2. /. 6. +. 3. 4. L. S. 5. 0. 8. K. P. O. R. d l. t l
Tässä laitoin reseptiin broilerin rintafileitä, mutta olen siis käyttänyt tähän ruokaan myös broilerin sisäfileitä (myös marinoituja), ohutleikkeitä, minuuttipihvejä, suikaleita ja rintafileitä
Jakukkakaalista. Vaikka muuten nämä terveellisten kokkausten talkoot ovat olleet vähän jäissä, ja olen koko elokuun ajan päättänyt ryhdistäytyä asian suhteen ainakin pari kertaa viikossa
Olimme muutaman päivän poissa kotoa, jonka ajaksi jätimme paahtopaistin marinoitumaan. Meillä paahtopaisti marinoitui kolme päivää, mutta yhdenkin päivän marinointi varmasti riittää
Tiesin että hodarisämpylät ja savustettu hirvi todellakin kaipaavat sipulia, ja oikeassa olin. Anna marinoitua yön yli, ohjeen mukaan säilyy pari viikkoa (lue
) Muutenkin tähän aikaan kannattaa käyttää enemmän erilaisia kaaleja. Punakaalissa on erityisen paljon syöpää ehkäiseviä glukosinolaattejaja siinä on myös enemmän C-vitamiinia kuin kaverissaan valkokaalissa
En tiedä mistä johtuu, mutta mielikuvitukseton kausi ruokien suhteen jatkuujajatkuu. Jo hyvän tovin mun on tehnyt mieli järjestää jonkinmoinen intialainen ilta kutsuen pieni joukko vieraita intialaista murkinaa nauttimaan
Olen kovasti tykästynyt sen pirtsakkaan makuun ja päätinpä kokeilla tehdä sitä itsekin. Kiinalaisissa ravintoloissa on usein tarjolla marinoitua kaalisalaattia
Teen yleensä purkillisen kerralla, marinoitu sipulia voi käyttää jo parinkymmenen minuutin päästä valmistuksesta, mutta se myös säilyy useita päiviä hyvänä ja muuttuu vinkeän fuksianpunaiseksi
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.