Tällä kertaa kutsutuista osa on kasvissyöjiä, joten ajattelin vaihteeksi suunnitella aterian heidän ehdoillaan, toisin sanoen tarjota koko seurueelle kasvisruokaa
Kylmää marinoituakesäkurpitsaa voi nauttia mm. Jos nimittäin kesäkurpitsaa sattuisi jäämään yli, marinadin voi kaataa kesäkurpitsan päälle ja herkutella seuraavana päivänä ihanista kylmistä herkkupaloista
Kasvispaistos on mainio ruoka sellaisenaan tai vaikkapa lihapullien ja salaatin seurana. Löysin tämän ohjeen vanhasta Gloriasta ja hiukan sovelsin sitä
Täytteeseen voit valita makusi mukaan tonnikalaa, jauhelihaa, kasviksia tai mitä jäkaapista löytyy. Seuraavassa ihan perusresepti jossa käytin jauhelihaa
Vaihtoehtoina lahjakortissa oli partakone tai paistinpannu. olikin jo laittanut tiskille kesäkurpitsa – mozzarella ainekset, ja sanoi “teetkö kesäkurpitsa – mozzarella vuoan”
Meillä tuo jauheliha on se ikisuosikki, sitä ängetään aina joka paikkaan. Jos ei halua käyttää kaikkea sitä kesäkurpitsan täytettä jauhelihan sekaan, siitä saa tehtyä erittäin hyvän kasviskeiton, ohjetta tulossa myöhemmin
Olimme muutaman päivän poissa kotoa, jonka ajaksi jätimme paahtopaistin marinoitumaan. Valmistimme myös uunijuureksia, joita teimme viimeksi myös ankan kanssa (Ankankoivet, uunijuurekset ja appelsiini-punaviinikastike)
Anna marinoitua yön yli, ohjeen mukaan säilyy pari viikkoa (lue. Tiesin että hodarisämpylät ja savustettu hirvi todellakin kaipaavat sipulia, ja oikeassa olin
) Muutenkin tähän aikaan kannattaa käyttää enemmän erilaisia kaaleja. Punakaalissa on erityisen paljon syöpää ehkäiseviä glukosinolaattejaja siinä on myös enemmän C-vitamiinia kuin kaverissaan valkokaalissa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.