Marjapiirakka eli rupipiirakka (Savo)
Hyvä Suomi-ruoka  -  arkeen ja juhlaan
Hyvä Suomi-ruoka - arkeen ja juhlaan
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • kuoritaikina
  • 2 1/2 dl maitoa
  • 25 g hiivaa
  • 1 tl suolaa
  • 1/4 dl sokeria
  • 1/2 munaa 6-7 dl vehnäjauhoja
  • 80 g rasvaa
  •  
  • täyte
  • 6-7 dl marjoja (survottuja)
  •  
  • rupitaikina
  • 50 g rasvaa
  • 1 dl sokeria
  • 1 dl vehnäjauhoja
  • 1 tl vaniliinisokeria

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.