Punaherukkaista vispi- tai marjapuuroa olenkin jo hehkutellut kaikilla kanavilla, mutta pakkohan sitä oli mustaherukkainenkin testata kun äippä kantoi puutarhasta kipollisen tuoretta puutarhan mustaa kultaa tuhottavaksi
Puuron voi syödä myös ilman vatkaamista lämpimänä tai kylmänä marjapuurona maidon kanssa. Moni muistaa lapsuudenkotoa tai mummolasta ihanan vaaleanpunaisen vispipuuron, jota tehtiin syksyisin tuoreista puolukoista tai talvella puolukkasurvoksesta
Ne taipuvat moneen ja vakioita ovat varmasti mehun lisäksi erilaiset kiisselit, sekä marjapuuro. Punaisia viinimarjoja on tänäkin vuonna tullut hurjasti ja jo yksi pensas notkuu niin, että satoa saa monta ämpärillistä
Nyt on kuulkaas sellainen juttu, että unohtakaa perinteinen puolukkavispipuuro, vaihtakaa puolukat punaviinimarjaan ja kokeilkaa tätä parasta marjapuuroa ikinä
Marjapuuro puolukoista ja ruisjauhoista. Puolukkapuuro on mielestäni aivan ihana syysherkku. Oikein odotan syksyistä, kuulasta päivää, jolloin voin antaa kirpeiden puolukoiden kaikessa rauhassa hautua ja imeltyä ruisjauhojen kera
Marjapuuro puolukoista ja uutisjauhoista. SYKSYN KOTIRUOKAA. Puolukkapuuro on suurta herkkuani. Odotan joka vuosi innolla syksyn kuulasta viikonloppua, jolloin voin antaa kirpeiden puolukoiden hautua kaikessa rauhassa uuden sadon ruisjauhojen kera
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.