½ dl vaniljakreemijauhetta. Vatkaa kerma ja sokerit vaahdoksi ja lisää siihen notkistettu mascarpone. Lisää lopuksi pikkuhiljaavaniljakreemijauhe, jauhe jämäköittää täytteen
H. u. o. m. e. n. a. i. r. t. v. l. k. ö. y. d. -. M. g. p. h. ä. s. ,. K. b. V. j. F. c. T. S. E. R. L. é. Y. Ä. A. U. O. I. J. C. (. f. ´. É. è. x. ). 7. 0. 1. 2. 4. P. N. m l
Vieraita käy enemmän, lomalla on kiva leipoa, kaupoissa mansikat, mustikat ja raparperit suorastaan huutavat päästä yhtymään vaniljan, kerman ja sokerin kanssa
Kahden marenkilevyn väliin levitin mascarpone-vaahtoa ja runsaasti marjoja. Ranskassa hän ampaisee aina lähimpään boulangeriehin ostamaan pussillisen päältä rapeita ja sisältä tahmieta marenkeja
Tässäpä taas mukava ja kesäinen jälkiruoka. - Lisää sokerit ja mascarpone- Sekoita kunnes mascarponevaahto on kovahkoa- Lisää mansikoita ja mascarponea lasiin vuorotellen
(nuo yrttiruukutkin tuola parvekkeella näyttää kuolleen kuivuuteen), mutta onneksi muut kasvattaa jamarjoja voi sitten ostaa torilta ja käydä noukkimassa suopeiden sukulaisten ja ystävien puutarhoista
Ei tarvitse pelätä irtoavia paikkoja, eikä irrotella hampaisiin jääneitä toffeemöykkyjä. Klassikkotuotetta oli ihan pakko testata ja maku on se sama vanha tuttu, mutta kyllä se vanha suosikkini Hopeatoffee-levy oli sitä jotain
Mansikkaa, raparperia jamascarponevaahtoa. Jo joskus tämän blogin alkuaikoina olen julkaissut artikkelin mansikoista ja mascarponevaahdosta ja tuo ohje on aina vain, vuodesta toiseen blogin suosituimpia
Ajattelin tehdä tämän kakun kummityttöni yo-juhlien kakuksi. Keksipohja. Syötäviä orvokkeja. Keksipohja. n irtopohjakakkuvuoan reunus tarjoiluastian päälle
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.