Sitruunakanan tekee marokkolaiseksi runsaat mausteet, vihreät oliivit ja suolasitruunat. Peitä pata kannella ja hauduta ruokaa noin tunti 190-asteisessa uunissa
U. u. n. i. s. a. h. d. t. e. r. v. p. ,. o. k. l. j. m. g. y. ö. ä. S. L. H. J. P. K. Ä. O. T. I. N. b. V. f. -. 6. 0. 7. ". 1. 5. –. 2. M. A. ½. 4. 3. (. ). R. /. k g. d l
Juuri sellaiselle, kuin tämä marokkolainen linssikeitto. Alkaisikohan jo tässä ilmojen pikkuhiljaa viilentyessä ja iltojen pimentyessä olla aika mausteiselle ja lämmittävälle keitolle
Tällä samalla luotto-ohjeellani teen palapaistin aina yleensä mielummin uunissa haudutettuna. Uunissa hautuessaan myös lihat mureutuu aivan eri tavalla kuin liedellä
Joskus teen pizzaa ihan uunissa niistä värkeistä mitä on saatavilla. Pohjan päälle laitan joko kaupan luomuketsuppia tai valmista luomu tomaattikastiketta tai sitten teen itse jonkin sortin kastikkeen väliin
Kypsennä ensin noin 175 asteisessa uunissa ½ tuntia ilman kantta/foliota. 175 asteisessa uunissa. Ostin kaupasta noin 2,5 kg painoisen kasslerpalan, joten siitä piisaa meille aika monta ateriaa tehtäväksi
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.