Marokkolaiset pehmoiset kanatacot (gluteeniton)
Beach house kitchen
Beach house kitchen
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 1 tl hunajaa
  • 1 kuivahiivapussi
  • 3 dl kädenlämpöistä vettä
  • 1 dl maustamatonta jugurttia)
  • 2 dl riisijauhoa
  • 4 dl Provenan gluteenitonta täysjyväkaurajauhoa
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 3 rkl öljyä
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl jauhettua korianteria ja
  • 1 tl paprikaa
  • 45 minuuttia Taikina on melkoisen löysää, joten varaa jauhoja
  • 2-3 kananrintaa suikaloituna
  • 2 rkl maustamatonta jugurttia
  • 3 tl Ras el Hanout -mausteseosta
  • 1 tl sitruunan mehua
  • 2 dl maustamatonta jugurttia
  • 1 rkl sitruunan mehua
  • 1 valkosipulinkynsi nippu minttua tai
  • 2-3 tl kuivattua minttua
  • suolaa
  • 2 dl kvinoaa
  • 3 1/2 dl vettä
  • 1/2 dl öljyä
  • 1 pieni sipuli
  • 1 dl tomaattia pieniksi lohkottuina
  • 1 chili suolaa
  • 15 minuutin ajan kypsäksi. Sekoita mukaan sitruunamehu, öljy, pieneksi pilkottu sipuli, tomaattilohkot, silputtu chili, yrtit ja suola. Tarkista maku.

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.