Opin ensimmäisellä viikollani yksin kotona minikokin kanssa, että lämpimän lounaan voi nauttia vain seurassa jossa voi antaa vauvan ruoan lämmittämisen ja syömisen ajaksi varasyliin, koska minikokilla on jokin erikoisaisti ja hän tietää aina kun äiti on istumassa ruokapöytään
Kanatagine aprikooseilla ja manteleilla höystettynä. Kanaa joka maustetaan kanelilla, kardemummalla, inkiväärillä, jeeralla ja valkosipulilla ja tämä mausteinen kana haudutetaan Taginessa mehevien aprikoosien ja rapeiden manteleiden kera, tarjoiltuna höyrytetyn ilmavan kuskuspilven kanssa, sydäntä lämmittävää syötävää kaukaisesta Marokosta näin koleana ja sateisena kevätpäivänä
kvinoaa liotettu vedessä yön yli tai väh. PItsaa on tehnyt mieli jo pidempään, mutta ei mitään tavallista, rasvaa tihkuvaa pitsaa (joka sopii paremmin jonkun toisen sunnuntaiaamuun) vaan jotain hyvää ja terveellistä
Löysin tämän ohjeen aikoinaan Tuija Ruuskan Kasviskeittiö-kirjasta, olen vähän muokannut reseptiä. Silloin kannattaa koepaistaa pieni pihvi, ja jos se ei pysy kasassa, voi lisätä vähän jauhoja
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.