Itsetehty marsipaani vei kaikkien sydämet. -) Yleensä meillä kun marsipaanit jää syömättä. 500 g sokeria450 g kuorittuja manteleita2 valkuaista5 g karvasmanteliöljyä1
Marsipaani / sokerimassaruusujen valmistusTarvitset. marsipaania/sokerimassaa, elintarvikeväriä massan värjäykseen (pastamaiset värit ovat mielestäni parhaita), alusta (silikonialusta on paras), tomusokeria & siivilä, veitsi ja tarvittaessa pieni lasta
Täytetyt ruissipsit. Eipä kovin kauan kaapissa pysynyt ostettu ruissipsipussi. Ei voinut vastustaa kiusausta ja oli pakko alkaa niitä työstämään näin sunnuntai-illan hämärässä
Ihanat pehmeät mokkapalat / maidoton ja munaton. Testailin viime vuoden puolella munattoman ja maidottoman mokkapalatyyppisen "Black Bomb"-piirakan tekemistä
Se on kevät jo pitkällä eli ei muuta kuin hauskaa kevättä kaikille lukijoille. Huomasin tässä että viimeinen blogi kirjoitukseni on piparkakkutalo kirjoitus
Raikkaat ja hedelmäiset juustokakut ovat ihania ♥ Teen useimmiten mango- tai persikkajuustokakkua, mutta omille kolmekymppisilleni halusin kokeilla jotain uutta
Mokkapalat, mokkapiirakka, suklaapiirakka. Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Minulle mokkapaloista tulee aina mieleen paras ystäväni, jota näen todella harvoin
Olen kyllä jo aikaa sitten kuullut tuorepuuroista ja nähnyt niiden reseptejä blogeissa ja lehdissä, mutta nyt vasta tulin itse kokeilleeksi tuorepuuron tekemistä
Yksinkertainen ja helppo gluteeniton juustokakku syntyy gluteenittomista täytekekseistä murennetusta pohjasta ja mangotuorejuusto-kerma-valkosuklaatäytteestä
Liian hyvää -blogi täytti maaliskuulla kokonaisen vuoden. ) Blogini suosituin teksti vuoden aikana on ollut kinkkuvoileipäkakun valmistusohje - peräti 42 000 lukijaa on käynyt tutustumassa reseptiin
Tästä juustokakkureseptistä sain vinkin Hong Kongissa asuvalta ystävältäni Sandyltä. Tämä kakku oli minulle aivan uusi tuttavuus, eikä ihan ensimmäisellä kerralla onnistunut
Lisää sekaan vaahdotettu kerma ja murennettu tai raastettu marsipaani. 100 g marsipaania. Mausta puuro sokerilla, suolalla, sitruunanmehulla ja sitruunan raastetulla kuorella
Muovailtavan suklaamassan valmistusohjetta on minulta pyydetty jo vuosia sitten. Perehdyin asiaan kuitenkin kunnolla vasta viime keväänä, kun olin Suomen Sokerin järjestämällä makeiskurssilla, jossa Melika Share cateringilta oli meitä bloggaajia kouluttamassa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.