Ihanaa, jälleen on raparperivuodenaika. Joka vuosi tähän aikaan iskee piirakkahimo ja vanhan, hyväksi havaitun ohjeen lisäksi on kokeiltava jotain uutta
Söin tämän vuoden alussa Buenos Airelaisessa kahvilassa elämäni ihanimman kakkupalan. Voi olla aika voimakkaasti ilmaistu, mutta en koskaan ole ollut mistään syömästäni asiasta niin vaikuttunut kun silloin olin
Ohje kuudelle500 g mascarponea1 limesuolaa ja pippuria250 g parmankinkkua1 nippu basilikaa100 g rucolaa6 rkl oliiviöljyä1/2 sitruunan mehuSekoita mascarpone, raastettu limenkuori, suola ja pippuri
Mascarpone-mansikkamaljatJos mulla olis enemmän tilaa keittiössä, ostelisin kaikenlaisia maljoja ja jälkiruokakulhoja, joihin voisi tehdä kerrosjälkkäreitä
Sain suuren kunnian tehdä kakut serkkuni ylioppilasjuhliin. Päädyimme tekemään kahta eri sorttia kakkuja, raikasta passionhedelmäjuustokakkua sekä marjaista suklaakakkua
Jokohan sitä olisi jo korkea aika esitellä kesän leivontasatoa. Kesä on huristellut eteenpäin huimaa vauhtia, niin huimaa, että leivontapuuhat ovat jääneet hieman taka-alalle
Nyt, kun rapareri on parhaimmillaan ja sitä voi käydä parhaassa tapauksessa vain nykäisemässä omalta pihamaalta, on hyvä hetki julkaista mainio raparperipiiraan ohje
Minä kuulun siihen ikäpolveen jolla ystävänpäivä ei kuulunut lapsuuteen/nuoruuteen. Tiesin kyllä (lähinnä Aku Ankasta ja teinisarjoista) amerikkalaisesta Valentinen päivästä, mutta nimenomaan ystävänpäivään minulla ei ole tullut mitään tunnesidettä
Voihan nam. Olen tehnyt tätä joskus kauan aikaa sitten. Ja niinhän siinä usein käy, että ne suositut reseptitkin jäävät unholaan, eikä niitä tule tehtyä
Heipä hei hullut päivät. Ei ehkä mikään paras ajatus hieman railakkaan illan/yön jälkeen. Herkku vaan houkutteli niin helkutisti, että olihan se pakko mennä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.