M. e. i. l. ä. o. n. j. t. v. y. Y. s. p. O. h. u. m. a. k. ö. (. 7. -. 2. 1. ). ,. d. T. A. r. B. g. V. N. 3. 0. E. L. P. 4. c. 5. S. z. ". I. <. H. ´. a l. d l. t l
Grillipizzaa on pitänyt tehdä muutaman vuoden ajan, jotenki en oo vaan uskaltanut. Aiva ääääääääääääääääääärettömän hyvää ja loppujen lopuks ihan helppo tehdä, kunhan muistaa pitää grillin melkein täpöllä (jos grilli on liian kylmä niin sitten pohjan paistamisesta ei tuu yhtään mitään, siitäkin on nyt kokemusta
K. u. l. t. k. o. n. i. h. ,. j. a. e. v. ä. s. d. p. m. I. Y. y. r. E. ö. T. L. M. -. P. O. V. c. N. A. 2. 0. 1. 3. S. (. x. ). 4. 5. g. 7. J. d l. t l. c m
Ota vuoka uunista ja anna hieman jäähtyä ennentarjoilua. Viime viikolla ylitimme sadantuhannen lukukerran rajapyykin, ja joulukuusta tulee taas ennätys kuukausi lukijamäärissä mitattuna
Muutenkin taaperoikäinen KK sai viime vuonna paljon uusia tuttavuuksia ja yhteistyökumppaneita. Juhlan kunniaksi pistin pystyyn arvonnan, johon voi osallistua jättämällä kommentin Kirsin Kakkujen facebook-sivujen arvontajulkaisuun
Meillä ei ollut mittaria, joten meni ihan mutu-tuntumalla ja välillä kurkattiin, että miltä näyttää. Ota liha huoneenlämpöön puolisen tuntia ennen valmistamista
V. i. m. e. n. l. o. a. p. ä. v. s. j. h. u. r. d. t. k. y. ö. L. T. S. O. ,. A. C. E. P. M. -. (. ). K. g. c. 6. 3. 1. 2. /. 0. H. N. Ä. J. R. U. ". I. Y. ) l. d l
Kiinalainen uusivuosi ja sen lähestyminen on näkynyt katukuvassa erittäin selkeästi jo tammikuusta lähtien eikä mikään ihme - kyseessä kun on vaatimattomasti vain vuoden ehdottomasti suurin ja tärkein perinnejuhla kiinalaisten keskuudessa
Kirjoittelin aikaisemmassa postauksessa tilaamastani henkilökohtaisesta ravintoanalyysistä. Tässä ruokapäiväkirjani sekä ennen että jälkeen ravintoanalyysin
) Paljon on mahtunut vuoteen. Seuraavana päivänä pyyhi marinadi paloista pois ennen paistamista. Kiitän koko sydämeni pohjasta teitä jotka olette mukana matkanneet
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.