P. a. t. r. u. o. k. ,. e. s. i. m. ä. b. g. n. d. p. y. l. v. A. (. 4. ). ~. 6. 0. 3. 1. h. j. 2. -. 5. L. c. ö. K. z. H. R. S. J. T. V. ". " g. t l. d l
K. e. s. ä. l. k. a. n. t. h. d. o. m. i. r. u. p. T. v. j. ,. f. y. ö. A. (. 6. -. 8. ). 1. g. 2. 3. 0. 5. 7. S. P. M. V. H. N. R. ". c. G. k g. d l. t l
Todellinen välimeren ruoka valmistetaan laadukkaista, tuoreista aineksista. Onneksi pääsiäisen alla kaupasta löytyi hyvä valikoima tuoretta lammasta ja karitsaa
no sanoisinko siis, että tässä teille kreikkalainen helppo ja melko edullinen lounas. Päivälliseksi tätä ei kehtaa kutsua, sillä pääruokana on kreikkalainen pikaruoka, pita kebab
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.