Anna lihan maustua ja lämmetä huoneenlämmössä vähintään puoli tuntia. Viime viikolla tuskailin huonoa kuntoani, mutta nyt onneksi näyttää jo paremmalta
T. ä. m. n. t. y. p. i. s. l. o. h. a. j. u. e. k. r. ,. b. g. v. U. d. M. S. c. P. ö. E. I. (. 4. ). 8. 0. f. 2. 1. ½. -. V. J. 5. 6. K. 3. ¾. R. A. t l
Ostin meille 400 g lohta kahdelle ja tein itse peston thai-basilikasta. Lohta thai-basilikapestolla. Olen tehnyt vastaavaa ruokaa ennenkin, mutta tällä kertaa kaikki maut tuntuivat istuvan yhteen suorastaan täydellisesti vaikka itse kehunkin
1kg lohta fileinä tai medaljongeina. Helatorstai, vapaapäivä keskellä viikkoa, oikein huutaa yhdessäoloa ystävien kanssa - ja mikä olisikaan parempi tapa viettää aikaa yhdessä kuin ruoanlaitto ja sitä seuraava ruokahetki
Grillaa lohta noin puolisen tuntia kannen alla, tai kunnes lohi on kypsää. Kun makkaroiden ja lihan grillaus alkaa tylsistyttämään, on aika nakata lohi grilliin, jossa se valmistuu vaivattomasti
Valmista uunilohta vaihteeksi One Pot Meal -ruokakonseptin mukaan. One Pot Meal on amerikkalaiskotien ruokakonsepti, jonka mielellään istuttaa myös tänne pohjolaan
Tarjoa uunissa kypsennetty sorsa ja sorsankoipiconfit riistakastikkeen, palsternakkapyreen, paistettujen tattien tai ryöpättyjen kasvisten, esimerkiksi pinaatin, pikkuporkkanoiden ja retiisin kera
Tässä nopea, virkistävän erilainen kalaruokaresepti helpottamaan "kahdesti viikossa" -pohdintoja. Originaaliohjeen on Itämainen keittiö -kirjasta löytänyt Muista syödä välillä -blogin Rommirusina
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.