Pulkkamäki ja pulla, niistä on varmasti monen alkava viikonloppu tehty. Niin myös meidän. Mutta tänä vuonna meidän perheen laskiaispulla muutti muotoaan perinteisestä pullasta puustiksi
saimme uuden hyvän ruokalajin. Kurkkusoirot saivat kaverikseen retikkaa ja lämpimäksi kasvislisäkkeeksi löytyi keltaporkkanoita – uusi piristävä tuttavuus
Uuden herkutteluvuoden aloitimme perinteisillä mätileivillä ja perunaletuilla, joihin sopi hyvin seuralaiseksi smetana, mäti, punasipuli ja ruohosipuli
Linturuoat maistuvat monille joulunkin alla. Ankka on vakiosuosikki. Fileet on helppo paistaa ja tarjoilusta saa herkullisen värikkään tyrnikastikkeen kanssa
Tässä annoksessa on elokuussa itse poimittuja tatteja risoton seassa. Ensin laitan pannulle voita sulamaan, lisään sitten salottisipulia pieneksi silputtuna ja hetken päästä pieneksi pilkotut tatit
Tuttu insinöörismies kyseli, tulisinko riistamakkaratalkoisiin. Ei tarvinnut kauan miettiä. Reseptejä ryhdyttiin tutkimaan ja aineksia hankkimaan siltä seisomalta
Kuinka monen mielestä lapsuuden leivonnassa oli parasta se, kun sai syödä raakaa taikinaa. Mä ainakin rupesin usein leipomaan ihan vaan siksi, että sain maistella taikinaa - taikinahan oli usein jopa paljon parempaa kuin uunista tullut valmis leivonnainen
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.