Sain jokin aika sitten useita toiveita munattomista,. maidottomista ja viljattomista letuista. Tein pari epäonnistunutta kokeilua, jonka jälkeen päädyin ihan toisenlaiseen ratkaisuun
Turkkilainen keittiö karppaajan näkökulmasta. Filed under. Blogi, Kuvat — Jätä kommentti. 07/07/2014. Ajattelin postata tänne pienen katsauksen turkkilaisesta ruokakulttuurista niitä karppaajia varten, jotka maahan aikovat matkustaa
Alkaa olla aika lyödä pakettiin ruokavuosi 2016. Bloggaamisesta on tullut kuluneen vuoden aikana entistäkin tärkeämpi harrastus, ja se näkyy blogissakin, vaikka yhä edelleen Viikonloppukokki on minulle puhdas harrastus
Italia (ravioli, tortellini), Saksa (maultasche), Kiina (jiǎozi, wonton, baoji), Japani (gyoza), Tiibet/Nepal (momo), Turkki/Afganistan/Armenia (manti), Korea (mandu) ja Ukraina/Puola/Liettua (pierogi)
Kioto donburista olen kirjoittanut aikaisemminkin ja se on edelleenkin eräs suosikkiruokalajeistani, mutta ensimmäisellä blogauskerralla en saanut aikaiseksi säädyllistä valokuvaa lopputulosta ja blogauksen kuva onkin otettu valmistusvaiheesta, jossa possusiivuja marinoidaan kastikkeessa
Olinkin jo lupaillut matkakertomusta Costa del Solista aiemmin kesällä, silloin kun pääsin kirjoittamaan ensimmäistä juttua todella pikaisesti Fuengirolan paikallisessa Chirinquitossa, jossa oli wifi-yhteys
T. ä. s. k. o. l. m. a. j. v. i. e. n. p. t. u. d. 2. ,. 5. r. I. h. y. ö. L. ). P. R. G. K. -. B. g. V. (. f. M. A. J. b. c. H. Q. O. C. 1. S. 3. 0. €. N. E. a l
M. a. t. k. s. o. l. i. y. m. e. n. ,. j. u. ä. p. r. L. v. I. g. -. G. d. C. w. h. O. H. V. í. K. (. ). S. P. ö. A. ". x. J. <. 3. T. 7. 0. b. E. N. S a
Gdansk, vain vajaan kahden tunnin lentomatka päässä. Vietin viisi päivää Gdanskissa, Puolassa. Puolaan, kuten muuallekin Eurooppaan matkatessa talven aikaan kannattaa muistaa lämmin pukeutuminen, koska sää on yleensä kylmä vaikkei lunta olisikaan maassa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.