Maukas kanajauhelihapulla-vihanneskeitto – Maitsev köögiviljasupp kanahakklihapallidega
Lautasellesi - Sinu taldrikule
Lautasellesi - Sinu taldrikule
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 3 l / noin 6 annosta Valmistus 1 tunti
  • 400 g suomalaista kananpojan jauhelihaa
  • 1 kananmuna
  • 1 pieni sipuli
  • 1 valkosipulin kynsi
  • ½ dl korppujauhoja
  • suolaa
  • oliiviöljyä
  • 2 keskikokoista porkkanaa
  • noin 100 g palsternakkaa
  • 200 g juuriselleriä
  • 8 pientä perunaa
  • ½ punaista paprikaa
  • 4 vartta varsiselleriä
  • noin 100 g pakasteherneitä
  • 1 pieni tölkki / 150 g Bonduellen makeita maissijyviä
  • 1 ½ luomu kanakuutiota
  • 10 kokonaista mustapippuria
  • 2 laakerinlehteä tarvittaessa suolaa
  • 3 l / umbes 6 portsjonit
  • Valmistus 1 tund
  • 2 keskmise suurusega porgandit
  • umbes 100 g pastinaaki
  • 200 g juursellerit
  • 8 väikest kartulit
  • ½ punast paprikat
  • 4 vart varssellerit
  • umbes 100 g sügavkülmutatud herneid
  • 1 väike purk / 150 g Bonduelle magusaid maisiterasid
  • 1 ½ mahetoodetud kanaleemekuubikut
  • 10 terapipart
  • 2 loorberilehte
  • vajaduse korral soola

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.