Maukas perinteinen lihakeitto resepti
Helppo ruoka
Helppo ruoka
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 8-12 kpl perunaa
  • 2 ps Pakaste
  • 1 ps pakaste
  • 1 kpl iso sipuli
  • 2 tl tomaattipyreetä
  • 1 tl meiramia
  • 30-45 minuuttia kunnes lihat ovat kypsiä välillä sekoittaen, älä lisää vettä vaikka vettä haihtuukin. Kun lihan ovat kypsiä, lisää kuoritut ja pilkotut perunat, vihannessekoitus ja keittojuurekset. Lisää myös pari teelusikallista tomaattipyreetä värin takia, ja vettä reilusti niin, että ainekset peittyvät. Keitä edelleen kunnes perunat kypsyvät ja mausta vielä meiramilla. Lisää tarvittaessa suolaa. Kun keitto on kattilasta syöty, jää kattilaan yleensä vielä paljon lientä. Liemen voi käyttää uudelleen lisäämällä siihen uudet lihat, ja keittämällä vaikkapa pussillisen makarooneja jotka sekoitetaan liemeen. Näin saa lihasopan lopusta vallan maistuvan lihamakaroonipadan.

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.