kehittää maukas kakku ilman sokeria. Hyvien ideoiden sijaan mieleen tupsahti vain vanha sitaatti Frendeistä, ”It’s no fat, it’s no sugar, it’s no dairy…it’s no good
Muita toiveita kuin kinuskikuorrutus ei tilaajalla ollut, joten sain rakentaa täytteet haluamallani tavalla, missä on aina omat haasteensa, kun vaihtoehtoja on lähes rajaton määrä
Tummaa suklaata rouhittuna (tarkista että se on sekä laktoositon että gluteeniton). Minulla itselläni taas on laktoositon ruokavalio, joten tämä kakku on sekä gluteeniton että laktoositon
Ohje on muunnettu gluteenittomaksi tästä (pohja alunperin Suklaapossun) porkkanakakusta. Hieman tiiviimpää kuin vehnäjauhosiskonsa, mutta herkullisen mehevää
Kääretorttubuumi menossa minulla, joka en rakasta kääretorttujen tekoa enkä kääretorttuja. ) Pohjan ohje on Hapanleivästä Sacherkakkuun - Gluteenittomia leivonnaisia -kirjasta
Täytekakkujen ja raakakakkujen sijaan tekaisin äitienpäivää ajatellen uunissa paistetun gluteenittoman ja vegaaneille soveltuvan mansikkaisen chia-kakun jonka maku on varsin pehmeä ja täyteläinen
Mä olen vähän höntti soitonopettaja. Mä haluan aina joka syksyn ja kevään lopuksi tarjoilla oppilailleni soittajaisten yhteydessä jotakin kivaa ja hyvää syötävää
pakastekuivattuja mansikoita. konvehtimuotteja. Laita kuohukerma ja sokeri kattilaan. Kuumenna seos kiehuvaksi, samalla sekoitellen ja anna kuplia hiljalleen noin minuutin ajan
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.