Juustoraastetta. Annostele seos sen jälkeen uuninkestäviin ruukkuihin valmiiksi annoksiksi, peitä juustoraasteella ja paista 200 asteisessa uunissa noin vartin verran, tai kunnes juusto on saanut kauniin värin pintaan
Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulit. 1½-2 dl juustoraastetta. Blogia pidempään seuranneet tietävät ja muistavat varmaankin mun keittokirjariippuvuuden
Muutin ohjeen tekotapaa koska minua häiritsi ensimmäisessä piirakassa se ettei tuorejuustotäyte valunut uunissa jauhelihatäytteen joukkoon vaan jäi sen pinnalle
OHJEET. 1. sekoita huoneen lämpöinen voi ja sokeri seokseksi ja lisää kananmuna. 2. sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne sekoittaen taikinan sekaan
Tässä kaalilaatikkoreseptissä on koostumus ja maku jokseenkin täydellistä. Tuoreesta kesäkaalista tai keräkaalista saat todella maukkaan kaalilaatikon helposti
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.