N. y. t. v. a. s. k. o. i. u. l. e. n. h. j. p. ä. m. J. d. r. ". H. ö. P. ,. L. 2. 0. (. /. R. ). V. 4. 1. S. K. ⤴. -. _. I. A. E. M. 9. g. 3. T. =. B. C. 5. 6. 8. _ l. k g. d l
Hiljaiseloa vietetty tämän blogin suhteen, kuten oikeastaan myös leipomusten suhteen. Kyseltäessä minkälaisen kakun hän haluaa oli vastaus heti atkori, no pikkupoikahan saa sen mitä toivoo, vaikka jo ajattelinkin hetken mihin oikein lupauduin
Yllätyin luettuani tässä äskettäin uutisen, jonka mukaan tämä kotoisa Jyväskylämme (lausutaan *Jyvääskylää*) olisi ollut talven pimeimpiä paikkoja maassamme
Minusta ribseistä tulee ihanan pehmeät ja luustairtoavaiset, kun ne ensin esikypsentää keittämällä. Lihaliemi, joka syntyy lähes itsestään kannattaa ehdottomasti ottaa talteen
Lihojen keittämisen lisätuotteena syntyy ihana lihaliemi, joka voittaa lihaliemikuutionja muut kaupalliset liemituotteen niin maussa kuin lisäaineettomuudessa
- Lisää paseerattu tomaatti, lihaliemija. Ja meikäläisen tuttuun tyyliin helppona versiona. Tuttuun tyyliin jauhelihalla, mutta tähän kävisi ihan yhtä hyvin myös tonnikala
ahdettuun käenkkyyn, jossa keskipisteenä ovat rasva ja vatsan täyttävät ominaisuudet. lihaliemikuutio. Kun aletaan tekemään oikeasti maistuvaa ja rapeaa pitsaa ei oikotietä onneen ole
Keitä lihaliemi vedestä jalihaliemikuutiosta, jäähdytä huoneenlämpöiseksi - älä säikähdä jäähtyessä pinnalle hyytyvää rasvaa, siivilöi se pois, kun alat täyttää kakkua
- Paista hetken aikaa ja lisää sitten lihaliemikuutio sekä mausteet pannulle. Usein niitä jopa pyydetään ja mikäs siinä, kun tämän tekee nopeasti ihan arkiiltanakin
Kun kaikki lihaliemi on lisätty, pienennä lämpöä ja anna porista välillä sekoitellen ainakin vartti, mielellään kuitenkin puolesta tunnista jopa tuntiin, jotta jauhot kypsyvät kunnolla ja kastike saostuu
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.