Mieli hyrisee onnesta sillä olen löytänyt piirakkataikinan ohjeen, joka toimii käsissäni, on miellyttävä ja helppo työstää ja joka maistuu oikeasti hyvältä sekä on rakenteeltaan suorastaan loistava
Kiusauksiin on myös helppo upottaa lisäksi kasviksia ja vihanneksia. (Jos et halua kovaa pintakerrosta kiusaukseen kannattaa sitä välillä sekoitella paiston aikana
Koska taikinan nesteenä onosittain maito, ottavat sämpylät paistopintaa paljon helmpommin mitä vesipohjaiset sämpylät, joten vahtaa uunia, ettei sämpylöistä tule liian tummia
Halusin tehdä pitkästä aikaa jotain helppoa ja herkullista, mutta sokeritonta jälkkäriä. Ja kun niitä pilkukkaita, hieman ylikypsiä banaaneja taas kerran oli niin… Siitä syntyi tämä vegaaninen gluteenittomista riisijauhoista tehty banaanileipä
Sain ystävältäni kehuja tästä alun perin My new roots -blogissa julkaistusta reseptistä (josta tässä hieman muunneltu versio), joka ongluteeniton "superleipä"
Taru on hehkuttanut blogissaan useamman kerran Kinderpiirakkaa ja sen verran herkun näköistä se on ollut hänen kuvissaan, että ohjeen otin Tarulta (tehden siihen ihan pieniä muutoksia), Tarun Taikakakut -blogista täältä
Juhannusta vieteltiin osittainkotonajaosittain mun vanhempien & veljen perheen kanssa. D Mutta ei vaan millään malta kesää ja ihanaa valoisaa aikaa viettää sisätiloissa, tietokoneen äärellä
Vettä saa olla sen verran, että pihvit onosittain vedessä. Ainoa "isompi homma" on paistaa pihveihin hieman paistopintaa ja loput ruuasta tekeekin sitten uuni
sokeriton, rasvatonjagluteiinitonmarjapiirakka ”murutaikinalla”. Mukana ei ole siis yhtään lisättyä sokeria, ainoastaan marjoissa olevaa luontaista sokeria
Laita pannulle voi jahienonnettu sipuli, kuullota sipuli pehmeäksi. Nyt lisää valkoviini ja anna sen haihtua osittain pois ja lisää kerma sekä sitruunan mehua, maista ettei tuu liian sitruunaista
taitaa olla osittain kevätväsymystä jaosittain allergioista johtuvaa, kun nuo siitepölyallergiat vaivaa, iho reistaa, henki pihisee ja silmät vuotaa, vuotaa, vuotaa
- Lisää pannulle vesi ja anna sen kiehua ja haihtua osittain pois. Mausteita olen vuosien mittaan hionut oman perheen makuun, mutta jos tulisuutta kaipaa niin aina voi lisätä chiliä tai muita mausteita
Minä taisin havahtua ja muistaa tämän olemassaolon lähiaikoina luettuani Nannen postauksia ja selailtuani Yhteishyvän ruokasivuja esim täällä ja täällä
Ohje on Kotilieden isosta leivontakirjasta. Tätäkin tuli tehtyä pariin kertaan, kun se joku käsittämätön epäonni vaivasi minua näissä kahvikakuissa monta kertaa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.