Toivottavasti monikin lukija on jo innostunut kokeilemaan raakacrackerin valmistusta. Vehnäryynicracker on ihan tosi hyvää - mutta vähintäänkin hyvänä kakkosena tulee mielestäni idätetystä tattarista valmistettu raakanäkkäri, ja sille tietty vielä lisäpisteitä gluteenittomuudesta
Muffinssit varmasti maistuvat aina ja jokaisena vuoden aikana ja reseptivariaatioita ei kai voi olla koskaan liikaa, joten tässä päivitystä puolen vuoden jälkeen tuohon parhaan ohjeen metsästykseen
Lomallakin tulee leivottua kesävieraille, ja tässä pitkästä aikaa päivitystä blogiin. Tämän Karamansikan idean sain samaisesta Aleniuksen kakkukirjasta mistä tuo juhannuskakkukin oli, mutta onhan näitä näkynyt muissakin blogeissa, mm
Muistatteko, kun Taru kokkasi monta ohjetta Pipsa Hurmerinnan uudesta kirjasta. Nuo ohjeet vaikuttavat niin ihanilta, että Pipsan kirja on ollut minullakin ostoslistalla jo hetken aikaa
Tämä kookos-curry on juuri sellaista kuin intialaisissa ravintoiloissa. paksua ja kermaista. Rakenne saadaan aikaan soseuttamalla kastikepohja monitoimikoneessa tai blenderissä
Hyvänmakuista, terveellistä vaniljasmoothieta olen yrittänyt kehitellä jo pidemmän aikaa, kunnes mielestäni onnistuin siinä määrin että kaikkein armottomin raatini – 2,5 vuotias lapseni halusi juoda lähes koko smoothieni ajattelin olevani jo aika lähellä sitä mitä haen
Yksi kevään parhaista herkuista on ehdottomasti raparperi. Vuosien varrella olen tehnyt siitä reseptin jos toisenkin ja linkit niihin löydät postauksen lopusta
Tämä pätee niin vanhoihin vaatteisiin kuin maustehyllyn sisältöönkin. Olen maininnut aiemminkin pororeseptiemme yhteydessä, että uunituoreen kotimme uunituoreessa pakastimessa köllötteli puolikas poro jo ennen kuin olimme edes muuttaneet sisään
Lakritsi ja salmiakki festivaalin jälkeen minun maustehyllystä löytyy myös lakritsijauhe. En ole kovin hyvä lakritsin ystävä, mutta olen kova kokeilemaan uutta, joten sieltä tämä kakkukin sai alkunsa
Meillä on tehty isoa verkkokauppa päivitystä ja kun olet töissä ensin 7,5 tuntia tiukasti kiinni tietokoneessa, ei oikein enää vapaa-ajalla jaksa konetta avata
Jos teet ensimmäisen kerran macaroneja, kannattaa lukaista aiempia macaron -postauksiani. Ilman digitaalivaakaa ja lämpömittaria on vaikea onnistua arvioimaan mittoja ja lämpötilaa, joten ne olisi hyvä olla tämän ohjeen kanssa, joka perustuu italialaiseen marenkiin
Niin ja pian taas päivitystä tulossa noista vaihtoonlähtöjutuista. Olen jo jonkin aikaa mielessäni haaveillut smoothien tekemisestä, mutta jotenkin se ajatus kuitenkin loppuviimein on tuntunut niin vaivalloiselta, että eiliseen saakka se on tekemättä jäänyt
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.