Isännän tekemästä chorizo-mustapapusalaatista kirjoitinkin jo, ja toisena salaattina teimme yrttistä kikhernesalaattia, jonka resepti on kuulemma alun perin itsensä supersuositun Ottolenghin käsialaa
Siinä tunteessa voi paistatella vaikka joku loppupäivän ja -viikon, vaikka tulisikin sen jälkeen napattua herkku jos toinenkin kahvipöydässä, illanistujaisissa, sunnuntaibrunssilla ja mitä näitä nyt oli
1-2 rkl oliiviöljyä. Anna kiehua hiljaa noin 20-30 minuuttia. 1-2 tbsp olive oil. Let it boil on low heat for about 20-30 minutes. 1-2 rkl oliiviöljyä. 1-2 tbsp olive oil
Perinteinen raparperikiisseli on kerran pari vuodessa pakko tehdä. Laitan mausteeksi hiukan inkivääriä sekä kanelia ja kaveriksi vatkaan yleensä kermavaahtoa
-Mikko. Sekoita muutama tippa elintarvikeväriä tilkassa vettä ja lisää omena-minttumehuun. Puutarhassa hienon kesän aikana kukoistuksensa saanutta minttusatoa voi kätevästi hyödyntää valmistamalla siitä viileän mausteisen makuista minttuhyytelöä
-. -. -. T. ä. l. v. i. k. o. a. e. t. y. s. n. S. u. p. r. m. h. ,. j. N. O. ö. ". d. b. w. g. M. J. K. ). (. 2. 3. 0. 1. 5. c. f. P. L. H. ) l. d l. t l
Pidin kovasti yhdistelmästä ja sweet chilin tuomasta makeudesta sillä ei-rusinaisella tavalla. Paista noin 10-15min välillä sekoittaen. Itse sekoittelin kaaleja yhteensä 20-30min. Raasta juustoa päälle, päällystä vuoka foliolla ja unohda uuniin noin 1-1
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.