P. e. r. i. n. t. s. u. k. o. v. p. a. -. l. m. j. ä. h. b. g. y. d. N. ,. I. K. G. T. L. (. ). R. c. w. 8. –. 1. 0. 4. 2. S. J. O. f. M. A. ½. 3. D. 5. t l. d l
Tarkoitukseni oli tehdä stroganovia naudanlihasta, mutta naudan liha muuttuikin matkalla sianlihaksi, josta tehtiin vähän samantyylinen herkullinen pataruoka
H. e. i. m. ä. p. s. n. v. h. d. o. k. t. u. r. j. a. ,. w. T. l. J. y. ). P. c. (. K. L. I. M. 5. 0. g. f. 2. 1. 4. R. N. A. ö. E. b. 3. 6. 7. G. 8. 9. O. z. S. U. -. x. V. I l
K. o. r. e. a. l. i. n. u. k. t. m. h. j. (. s. F. b. D. y. N. w. ). S. ä. d. v. ,. H. g. M. -. p. c. T. f. I. L. O. >. ö. 3. –. 4. 5. 2. 0. 1. P. Ä. E. A. ’. x. B. t l
Muistaakseni Suolaa & Hunajaa-blogissa tätä oli myös testatttu. Ensimmäisenä ilmoille viskattiin jotain possua,vartaita ja Aasian BbQ meininkiä, joten yhdistämällä nämä kaikki saadaan aikaan hyvät vartaat
Farangissa on listalla karamellisoitua possua ja löysin ohjeen netistä Ruokalan sivuilta. Jumaloin Tomi Björkiä ja haluaisin kovasti syömään hänen ravintoloihinsa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.