T. ä. m. j. u. s. t. o. k. a. p. i. n. e. r. y. h. v. l. S. K. ö. ,. E. d. P. -. Y. M. A. U. I. N. G. L. Ö. O. R. 1. 5. 0. g. 7. 4. (. 2. ). 8. /. 3. c. V. H. d l. t l
T. ä. t. J. o. u. l. n. k. a. h. v. i. j. e. s. H. r. b. g. ,. m. p. K. d. y. A. I. M. S. L. ö. ). D. P. O. 4. 5. 0. (. 6. 2. f. 3. 1. /. 7. -. N. V. *. t l. d l
K. o. s. k. a. n. ä. m. l. h. j. t. e. u. i. ,. v. p. y. ö. M. d. P. 2. (. á. 4. 0. g. ). r. -. 6. c. 8. 1. 5. 3. *. L. S. T. ". O. f. D. G. R. &. V. 9. /. b. H. t l. d l
Ripottele pinnalle tasaisesti merisuolaa, sokeria ja rouhittua valkopippuria. Ujuta merisuolaa myös molemmille nahkapuolille leivinpaperin ja nahan väliin hieman
Kolme raaka-ainetta. Onneksi mascarpone itsessään on melko jämäkkää ainetta, eli aivan valtavaa määrää valkosuklaata ei tarvinnut käyttää, (ei neljännes kilo ole paljon
No, se ajaa melkein saman asian, liippaa niin läheltä että se jo reilusti menettelee, ja joulun jälkeen voin sitten juottaa kakkua enemmän, jos niin haluan
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.