Medfouna Rissani (Medfouna Tafilalt)
Pinjan Herkkula
Pinjan Herkkula
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 5 dl vehnäjauhoja
  • 5 dl grahamjauhoja
  • 1 rkl sokeria
  • 1½ tl suolaa
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 2 rkl kuivahiivaa
  • 3 dl lämmintä vettä
  • 700 g lihasuikaleita (joko naudan tai lampaan)
  • 50 g naudan tai lampaan ihraa, hienoksi silputtuna
  • 1 iso sipuli, hienoksi silputtuna
  • 2 kourallista tuoretta lehtipersiljaa, silputtuna
  • 1 3/4 tl suolaa
  • 1 tl jeeraa
  • ½ tl mustapippurijauhetta
  • 1 tl paprikaa (valinnainen)
  • 1/4 tl inkiväärijauhetta (valinnainen)
  • 1/4 tl kanelia (valinnainen)
  • 1/8 tl cayenne (valinnainen)
  • 1-2 kovaksi keitettyä munaa, viipaloituna (valinnainen)
  • 1 kourallinen paahdettuja manteleita, karkeasti silputtuna (valinnainen)
  • 1 munankeltuainen, vatkattuna
  • Paista uunissa, kunnes pinta on kauniin ruskea (noin 20-30 min.). Leikkaa siivuiksi ja tarjoile lämpimänä.
  • Alkuperäinen resepti täältä.

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.